>
Використання кріомеханоактивації при отриманні наноструктурованих порошків із грибів печериці з рекордними характеристиками [Текст] / Р. Ю. Павлюк, Ю. Г. Наконечна, В. В. Погарська, Л. С. Леухіна //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 31-32.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Леухіна, Л. С.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Леухіна, Л. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|