664(06)
Влияние пpеpывистого y-облучения на физико-химические свойства моpкови [Текст] / С. И. Демьяненко, А. В. Солошенко, Л. Г. Зайцева, Е. Н. Миленина //
Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : ХДТУСГ, . - Вип. 9: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. та харч. вир-в. - С. 312-317.. - Бібліогр.: с. 316. - ISBN 5-7987-0176-Х.
(Шифр в БД 664(06)/В53-728315)
УДК
664(06)
615.014.453
621.039.83

Рубрики:
Україна
Украина

Ключові слова: хранение продуктов -- методы обработки -- способы стерилизации -- зберігання продуктів -- методи обробки -- способи стерилізації --
Анотація:
Досліджено вплив переривчастого {\dn y}-опромінення на фізико-хімічні властивості моркви сорту "Шантене".
Исследовано влияние прерывистого {\dn y}-облучения на физико-химические свойства моркови сорта "Шантене".
Додаткові точки доступу: