
>
Касілова, Л. О.Формування професійних компетенцій у студентів під час вивчення дисципліни "Методи контролю якості харчових продуктів" [Текст] / Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, С. Б. Омельченко //
Касілова, Л. О.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 311-312.
Додаткові точки доступу:
Крутовий, Ж. А.
Омельченко, Світлана Борисівна
Додаткові точки доступу:
Крутовий, Ж. А.
Омельченко, Світлана Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|