
>
Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, С. М. Лосєва, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 106-107.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |