>
579.67.013(072)
В 42
Визначення фізичних властивостей зернових культур круп’яної галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 26 с.
Ключові слова: фізичні властивості -- физические свойства -- зернові культури -- зерновые культуры -- форма зерна -- маса зерен -- масса зёрен -- плівчастість -- плёнчатость -- натура зерна -- зараженість зерна -- зараженность зерна -- засміченість зерна -- засоренность зерна -- вологість зерна -- влажность зерна --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Даньшин, Ярослав Вячеславович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
В 42
| УДК | |
| 579.67.013(072) | |
| 633.1(072) |
Ключові слова: фізичні властивості -- физические свойства -- зернові культури -- зерновые культуры -- форма зерна -- маса зерен -- масса зёрен -- плівчастість -- плёнчатость -- натура зерна -- зараженість зерна -- зараженность зерна -- засміченість зерна -- засоренность зерна -- вологість зерна -- влажность зерна --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Даньшин, Ярослав Вячеславович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 33 | 181 | Технологія зберігання та переробки зерна | 4 |
| 2 | 33 | 181 | Технологія зберігання та переробки зерна | 5 |
| 3 | 33 | 181 | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва | 7 |
| 4 | 33 | 181 | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва | 7 |
| 5 | 33 | 181 | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва | 7 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | \PAZK\UCHEBNIKI\CEREALS_3.pdf |