579.67.013(072)
В 42
Визначення фізичних властивостей зернових культур круп’яної галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, . - 26 с.

УДК
579.67.013(072)
633.1(072)

Ключові слова: фізичні властивості -- физические свойства -- зернові культури -- зерновые культуры -- форма зерна -- маса зерен -- масса зёрен -- плівчастість -- плёнчатость -- натура зерна -- зараженість зерна -- зараженность зерна -- засміченість зерна -- засоренность зерна -- вологість зерна -- влажность зерна --
Додаткові точки доступу: