>
Дослідження рівномірності розподілу мікроелементів в об’ємі соусів емульсійного типу, збагачених дієтичними добавками [Текст] / Т. М. Головко, А. О. Пак, В. Г. Применко, М. В. Жеребкін, М. П. Головко //
ScienceRise. - 2018. - № 6 (47). - С. 19-23..
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Пак, Андрій Олегович
Применко, В. Г.
Жеребкін, М. В.
Головко, Микола Павлович
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Пак, Андрій Олегович
Применко, В. Г.
Жеребкін, М. В.
Головко, Микола Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |