
>
Касілова, Л. О.Технічна характеристика виробництва – основа технологічного проектування підприємств ресторанного господарства [Текст] / Л. О. Касілова, Н. В. Чорна, А. М. Набокова //
Касілова, Л. О.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харкыв, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 93-94.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Набокова, А. М.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Набокова, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|