
>
Пивоваров, Павел Петрович.Разработка технологии соусов типа майонез [Текст] / П. П. Пивоваров, Л. Н. Крайнюк, М. Б. Колесникова //
Пивоваров, Павел Петрович.
Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 20-22.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. Н.
Колесникова, Марина Борисовна
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. Н.
Колесникова, Марина Борисовна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|