>
Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортів [Текст] / К. Р. Касабова, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Н. В. Шматченко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 95-111.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Шматченко, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Шматченко, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|