
>
Погожих, Микола Іванович.Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологій [Текст] / М. І. Погожих, О. В. Неміріч //
Погожих, Микола Іванович.
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 37-38.
Додаткові точки доступу:
Неміріч, О. В.
Додаткові точки доступу:
Неміріч, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |