
>
Гервасієва, К. Г.Вибір критеріїв оптимальності під час реалізації фінансової стратегії підприємства [Текст] / К. Г. Гервасієва, наук. керівник Т. О. Ставерська //
Гервасієва, К. Г.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 137.
Додаткові точки доступу:
Ставерська, Тетяна Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Ставерська, Тетяна Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|