
>
Предпосылки осуществления комбинированной тепловой обработки рубленых кулинарных изделий [Текст] / В. М. Михайлов, И. В. Бабкина, А. Г. Дьяков, А. А. Шевченко //
Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій . - Одеса : М-во освіти і науки України, 2006. - Вип. 28, Т. 2. - С. 288-289.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабкина, И. В.
Дьяков, А. Г.
Шевченко, Андрей Александрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабкина, И. В.
Дьяков, А. Г.
Шевченко, Андрей Александрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|