>
Оптимізація рецептурного складу кексів, збагачених борошном з екструдованого ядра насіння соняшнику (БЕЯНС) [Текст] / І. В. Цихановська, Т. А. Лазарева, В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, А. А. Гладкоскок //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2025. - Вип. 1 (37). - С. 149-163.
Додаткові точки доступу:
Цихановська, І. В.
Лазарева, Т. А.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Гладкоскок, А. А.
Додаткові точки доступу:
Цихановська, І. В.
Лазарева, Т. А.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Гладкоскок, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|