
>
Dubinina, Antonina.Research of the bactericidal properties and toxicity of compositions for stone fruit preservation [Electronic resource] / Antonina Dubinina, T. Letuta, Viktoria Novikova //
Dubinina, Antonina.
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2020. - Vol. 14, Issue 2. - С. 50-57.. - DOI 10.15673/fst.v14i2.1721.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Letuta, Tetiana
Novikova, Viktoria
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Letuta, Tetiana
Novikova, Viktoria
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |