>
Жила, Віктор Іванович.Застосування сублімаційного сушіння для збереження харчової цінності продуктів [Текст] / В. І. Жила, М. А. Іващенко //
Жила, Віктор Іванович.
Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 356-357.
Додаткові точки доступу:
Іващенко, М. А.
Додаткові точки доступу:
Іващенко, М. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |