Деструкція параказеїнаткальцій-фосфатного комплексу твердих сичугових сирів при їх підготовці до плавлення при отриманні пастоподібних плавлених сирів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва //
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., члена-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, . - С. 187-188.
Додаткові точки доступу: