
>
Lisovska, Tetiana.Research of rheological properties of egg sponge with extruded corn flour [Electronic resource] / T. Lisovska, N. Chorna, A. Dyakov //
Lisovska, Tetiana.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 2, Issue 11. - С. 19-23. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.65732.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Chorna, Nina
Dyakov, Alexander
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Chorna, Nina
Dyakov, Alexander
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |