
>
Development of technology for food products with emulsion structure based on pea groats and pea aquafaba [Electronic resource] / O. Hrynchenko, A. Radchenko, V. Dehtiar, N. Grynchenko, M. Serik //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 1, Issue 11(133). - P. 17-27. - DOI 10.15587/1729-4061.2025.323339.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Hrynchenko, Olha
Radchenko, Anna
Dehtiar, Valentyna
Grynchenko, Nataliya
Serik, Maksym
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Hrynchenko, Olha
Radchenko, Anna
Dehtiar, Valentyna
Grynchenko, Nataliya
Serik, Maksym
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |