>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Дослідження впливу співвідношення маслянки і кислої сирної сироватки на процес осадження і якісні показники молочно-білкового копреципітату [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - С. 295-300.
Додаткові точки доступу:
Юдіна, Т. І.
Додаткові точки доступу:
Юдіна, Т. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|