
>
Обоснование выбора студнеобразователя для продукта сырного на основе творога [Текст] / Н. Ф. Перцевой, П. В. Гурский, Л. З. Шильман, Ф. В. Перцевой //
Технология здорового питания : материалы VIII Междунар. науч.-практ. конф. - Саратов : Буква, 2015. - С. 106-110..
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Н. Ф.
Гурский, Петр Васильевич
Шильман, Л. З.
Перцевой, Ф. В.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Н. Ф.
Гурский, Петр Васильевич
Шильман, Л. З.
Перцевой, Ф. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|