
>
Development of a universal low-temperature rotary device for the production of meat and vegetable products taking into account the integrated adaptive mechanism [Text] / A. Zahorulko, N. Penkina, T. Zheleva, G. Chmil, M. Prykhodko, O. Kobets //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 3, Issue 11 (129). - P. 14-24.
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Penkina, Nataliia
Zheleva, Tatyana
Chmil, G.
Prykhodko, M.
Kobets, O.
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Penkina, Nataliia
Zheleva, Tatyana
Chmil, G.
Prykhodko, M.
Kobets, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|