>
Гурський, Петро Васильович.Вивчення термічної стійкості модельної системи напівфабрикату збивного для тістечок на основі желатину [Текст] / П. В. Гурський, Л. А. Кондрашина, Ф. В. Перцевой //
Гурський, Петро Васильович.
Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали наук.-практ. конф. викладачів, аспірантів та студентів. - Київ, 2019. - С. 108.
Додаткові точки доступу:
Кондрашина, Л. А.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Кондрашина, Л. А.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|