
>
Системне забезпечення харчової безпечності продукції закладів ресторанного господарства [Текст] / М. Б. Колеснікова, О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, Т. В. Черемська //
Таврійський наук. вісник. Серія: Технічні науки. - Херсон : Гельветика, 2022. - Вип. 4. - С. 64-73.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|