
>
Принципи підбору устаткування для підприємств ресторанного господарства [Текст] / Г. В. Дейниченко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, В. О. ЄфІмова //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 136-143.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
ЄфІмова, В. О.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
ЄфІмова, В. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|