
>
Дослідження харчової та біологічної цінності паст закусочних на основі сиру кисломолочного знежиреного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова //
Вісник Сумського нац. аграр.-ун-ту. - Суми, 2005. - Вип. 9-10: Тваринництво. - С. 124.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|