>
Беляев, М. И.Технология производства консервированного фаршевого продукта из мяса сельскохозяйственной птицы [Текст] / М. И. Беляев, Г. В. Дейниченко, А. В. Брусенцов //
Беляев, М. И.
Экономика и технология продовольственных товаров : сборник науч. тр. - Харьков : ХИОП, 1991. - С. 253-254.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорий Викторович
Брусенцов, А. В.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорий Викторович
Брусенцов, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|