
>
Давидова, Оксана Юріївна.Методи консервування продуктів з рослинної сировини та вивчення їх впливу на збереження поліфенолів плодів [Текст] / О. Ю. Давидова //
Давидова, Оксана Юріївна.
Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХДУХТ, 2004. - Вип. 28: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|