
>
Актуальні аспекти формування якості риби Чорноморського басейну під час холодільного зберігання [Текст] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, А. О. Сергієнко, О. О. Тіщенко //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнарод. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 322-323.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Сподар, Катерина Вікторівна
Сергієнко, А. О.
Тіщенко, О. О.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Сподар, Катерина Вікторівна
Сергієнко, А. О.
Тіщенко, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|