
>
Радченко, Анна Едуардівна.Технологія майонезу з рослинними замінниками яєць [Текст] / А. Е. Радченко, Н. В. Шокотько //
Радченко, Анна Едуардівна.
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали 11 Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 140-річниці НУХТ, 7.10.2024 р. - 2024. - С. 11.
Додаткові точки доступу:
Шокотько, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Шокотько, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|