>
Основи наукових досліджень в економіці [Текст] : метод. вказівки для виконання розрахунк. роботи студентами рівня підгот. бакалавр напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / авт.-уклад.: Г. М. Лисюк, О. В. Неміріч, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 38 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.\авт.-уклад.\
Неміріч, О. В.\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.\авт.-уклад.\
Неміріч, О. В.\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|