>
Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit [Electronic resource] / T. Lisovska, I. Stadnik, V. Piddubnyi, N. Chorna //
Ukrainian Food Journal. - 2020. - Vol. 9, Issue 1. - С. 159-174. - DOI 10.24263/2304-974X-2020-9-1-14.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Lisovska, T.
Stadnik, I.
Piddubnyi, V.
Chorna, N.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Lisovska, T.
Stadnik, I.
Piddubnyi, V.
Chorna, N.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | |
| 2 | Електронний ресурс |