
>
Черевко, О. І.Сучасні тенденції харчових технологій – наш потенціал і основні напрями діяльності [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. М. Чуйко //
Черевко, О. І.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - Вип. 1 (7). - С. 3-9.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Чуйко, А. М.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Чуйко, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|