
>
Летута, Татьяна Николаевна.Разработка и исследование покрытий для плодоовощной продукции с целью угнетения роста культуры бактерий Bacillus cereus [Текст] / Т. Н. Летута, В. В. Новикова, Т. А. Щербак //
Летута, Татьяна Николаевна.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 257-258.
Додаткові точки доступу:
Новикова, В. В.
Щербак, Т. А.
Додаткові точки доступу:
Новикова, В. В.
Щербак, Т. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |