
>
Gubsky, Sergey.An Approach to the Assessment of the Physical Stability of Mayonnaises [Electronic resource] / S. Gubsky, A. Sachko //
Gubsky, Sergey.
Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 56, Issue 1. - Ст. 7. - DOI 10.3390/ASEC2023-15339.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |