>
Рогова, А. Л.Вплив порошку кореню цикорію на фізико-хімічні властивості пісочного печива [Текст] / А. Л. Рогова, І. В. Чоні, О. Г. Шидакова-Каменюка //
Рогова, А. Л.
Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, Полтавський ун-т економіки і торгівлі, 15 квіт. 2021 р. - Полтава : ПУЕТ, 2021. - С. 16-18.
Додаткові точки доступу:
Чоні, І. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Чоні, І. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|