
>
Слєпініна, К. Г.Кулінарні традиції слобожанської кухні – важливий елемент матеріальної культури етносу [Текст] / К. Г. Слєпініна, наук. керівник : Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна //
Слєпініна, К. Г.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 20-21.
Додаткові точки доступу:
Ботштейн, Б. Б.
Чорна, Ніна Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Ботштейн, Б. Б.
Чорна, Ніна Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|