
>
Про розробку рецептур хліба для систем харчування лікувально-профілактичного призначення [Текст] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, Л. О. Касілова, Г. В. Запаренко //
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 3-4.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Михайлов, Валерій Михайлович
Касілова, Л. О.
Запаренко, Г. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Михайлов, Валерій Михайлович
Касілова, Л. О.
Запаренко, Г. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|