
>
Yurchenko, L. I.Technique of low temperature processing of ground beef meat semi-finished products, modified with food supplement ‘magnetofood’ [Electronic resource] / L. I. Yurchenko, I. V. Tsikhanovska, E. Y. Prikhodko //
Yurchenko, L. I.
Problems of Cryobiology and Cryomedicine. - 2018. - Vol. 28, Issue 2. - DOI 10.15407/CRYO28.02.190.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsikhanovska, I. V.
Prikhodko, E. Y.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsikhanovska, I. V.
Prikhodko, E. Y.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |