
>
Молчанова, О. О.Технологічні аспекти використання методів біотехнологій у технології м’ясних продуктів [Текст] / О. О. Молчанова, В. С. Бараннік ; наук. керівник М. О. Янчева //
Молчанова, О. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 61.
Додаткові точки доступу:
Бараннік, В. С.
Янчева, Марина Олександрівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Бараннік, В. С.
Янчева, Марина Олександрівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|