>
Modeling of low calorie pectin-based product composition [Electronic resource] / N. Kondratjuk, T. Stepanova, P. Pyvovarov, Y. Pyvovarov //
Ukrainian Food Journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 1. - С. 40-48..
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Kondratjuk, Natalia
Stepanova, Tetiana
Pyvovarov, Pavlo
Pyvovarov, Yevgen
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Kondratjuk, Natalia
Stepanova, Tetiana
Pyvovarov, Pavlo
Pyvovarov, Yevgen
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |