>
Чміль, Ганна Леонідівна.Використання інноваційного потенціалу готелю для підвищення його конкурентоспроможності [Текст] / Г. Л. Чміль, Т. М. Брикова //
Чміль, Ганна Леонідівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 2. - С. 279-280.
Додаткові точки доступу:
Брикова, Т. М.
Додаткові точки доступу:
Брикова, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|