>
Карцева, Н. В.Вплив способів підготовки дикорослої сировини на виробництво антоціанових барвників [Текст] / Н. В. Карцева, Д. О. Замай, О. С. Гордієнко ; наук. керівник: О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, Д. В. Постольник //
Карцева, Н. В.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 253.
Додаткові точки доступу:
Замай, Д. О.
Гордієнко, О. С.
Черевко, Олександр Іванович\наук. керівник\
Кіптела, Л. В.\наук. керівник\
Постольник, Д. В.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Замай, Д. О.
Гордієнко, О. С.
Черевко, Олександр Іванович\наук. керівник\
Кіптела, Л. В.\наук. керівник\
Постольник, Д. В.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|