
>
Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality [Electronic resource] / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, A. Zaparenko, E. Shidakova-Kamenyuka, M. Chekanov //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 3, Issue 11(81). - С. 46-53. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.70984.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, Svitlana
Samokhvalova, Olga
Zaparenko, Anna
Shidakova-Kamenyuka, Elena
Chekanov, M.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, Svitlana
Samokhvalova, Olga
Zaparenko, Anna
Shidakova-Kamenyuka, Elena
Chekanov, M.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |