
>
Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчування [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Л. М. Соколова, О. О. Юр'єва, А. А. Берестова //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - С. 27-37.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Л. О.
Соколова, Л. М.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Берестова, А. А.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Л. О.
Соколова, Л. М.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Берестова, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |