
>
Юрченко, Світлана Леонідівна.Запровадження елементів системи НАССР при виробництві безглютенової кондитерської продукції [Текст] / С. Л. Юрченко, А. І. Чайка //
Юрченко, Світлана Леонідівна.
Theoretical foundations of modern science and practice : The VIII International Science Conference, Lisbon, November 08-10, 2021. - 2021. - С. 270-272.
Додаткові точки доступу:
Чайка, А. І.
Додаткові точки доступу:
Чайка, А. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|