>
Гончарова, Ірина Іванівна.Вдосконалення племінних якостей корів української червоно-рябої молочної породи [Текст] / І. І. Гончарова //
Гончарова, Ірина Іванівна.
Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : тези ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Житомир, 14-15 трав. 2020 р. - Житомир, 2020. - С. 105-110.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|