>
Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та робоч. зошит з дисципліни для студентів СВО магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Ч. 1 / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина Вячеславівна\авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина Вячеславівна\авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|