
>
Обґрунтування технології та технічних рішень для виготовлення здорових кондитерських виробів [Текст] / О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, А. М. Загорулько, О. І. Черевко, О. Є. Громов //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 164-177.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Черевко, Олександр Іванович
Громов, О. Є.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Черевко, Олександр Іванович
Громов, О. Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |