>
Обґрунтування технології та технічних рішень для виготовлення здорових кондитерських виробів [Текст] / О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, А. М. Загорулько, О. І. Черевко, О. Є. Громов //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 164-177.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Черевко, Олександр Іванович
Громов, О. Є.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Черевко, Олександр Іванович
Громов, О. Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |