
>
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2. Технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук, К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 192 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|