
>
Дюкарева, Г. І.Шляхи поліпшення органолептичних показників тіста для напівфабрикатів [Текст] / Г. І. Дюкарева, Н. О. Стрікова, В. О. Акмен //
Дюкарева, Г. І.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 181-182.
Додаткові точки доступу:
Стрікова, Н. О.
Акмен, Вікторія Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Стрікова, Н. О.
Акмен, Вікторія Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|